Dia Mundial de la Salut Mental 2024

Berga

Aquest any, el 2024, tornem a celebrar el Dia de la Salut Mental amb el format d’abans de la pandèmia. Una celebració multitudinària amb l’objectiu de sensibilitzar i reivindicar els nostres drets i la millora de la nostra qualitat de vida, obert a tothom.

Enguany el lema triat per la Federació Mundial de Salut Mental és:

És l’hora de prioritzar la salut mental a la feina

El lema ha estat elegit per una votació global en la qual han votat més de 2000 participants de 116 països, i el tema resultant reflecteix la consciència d’una necessitat urgent de defensar la salut mental a la feina i crear millors pràctiques que per vetllar de les persones treballadores.

L’acte serà el dissabte 12 d’octubre a la ciutat de Berga, amb la coorganització de l’entitat federada Fundació Horitzó, que acull la celebració amb motiu del seu 40è aniversari.

Us demanem que reserveu la data a l’agenda i que us organitzeu per trobar-nos tot el moviment associatiu a Berga el 12 d’octubre per celebrar juntes!

Més endavant anirem actualitzant informació i tots els detalls de la festa que, com sempre, tindrà una part lúdica, una part reivindicativa i el dinar.

Una comissió formada per la Fundació Horitzó i per Salut Mental Catalunya estem treballant per poder gaudir d’un dia especial per tothom.

Celebracions d’anys anteriors

Consulta tota la informació sobre què és un Dia Mundial de la Salut Mental, com ho celebrem i els actes realitzats els darrers anys en aquest enllaç.

Skip to content