Daruma presenta la seva estratègia en salut mental a Granollers

17/04/2021

Daruma. Associació de Familiars per la Salut Mental del Vallès Oriental va presentar el 14 d’abril del 2021 el seu pla estratègic en un acte celebrat a la Sala Tarafa de Granollers. Aquesta presentació va comptar amb la presència d’autoritats com el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

En representació de Daruma, Isabel Alcalde, va presentar el pla que l’entitat va el·laborar al 2020 i que es va haver d’adaptar a la nova realitat generada per la pandèmia de la Covid-19. En aquest sentit, va explicar que “va ser un any molt complex i difícil, un any, que va entrebancar i molt la metodologia i les activitats que teníem pensades per tal que fos un treball molt participat per tots els nostres socis i la comunitat de la nostra ciutat”. Des de Daruma han treballat perqué la visió comunitària de la seva estratègia en salut mental no es vegi afectada per les restriccions de la pandèmia.

En aquest sentit, l’entitat destaca que la transformació digital els ha permés poder treballar conjuntament i tenir en compte l’opinió dels nostres socis, de les entitats de Granollers, dels serveis de salut mental, de les institucions i les administracions vallesanes. Aquesta participació ha permés conèixer les necessitats de la població i definir les línies de futur per l’estratègia de salut mental de Daruma.

Finalment, l’acte, que va comptar amb l’actuació al piano de Clara Peya, va servir per celebrar i posar en valor la tasca de Daruma en els 25 anys de vida de l’entitat que es commemora aquest 2021. Felicitats!