Ferran Vilanova completa el repte #correambmiperlasalutmental a la Marató de Barcelona

14/03/2016

DÓNA SUPORT AL PROJECTE #CORREAMBMIPERLASALUTMENTAL

El millor d’una marató solidària és que no s’acaba als 42,195km. Ferran Vilanova va córrer aquest diumenge la Marató de Barcelona amb un repte: el #42×42 42 anys i 42 km i un lema: #correambmiperlasalutmental I ho va aconseguir amb la millor marca personal de totes les maratons que ha corregut en la seva vida: 3 hores i 19 minuts.

Però la marca és el menys important, ja que l’objectiu del Ferran era visualitzar la salut mental durant la cursa, amb la samarreta taronja que es va dissenyar amb el lema:

marato2016_3

El repte solidari amb les persones i famílies amb problemes de salut mental de Catalunya es va començar a córrer molts dies abans de la Marató, amb lacció del Ferran a “Mi grano de arena” que des de Salut Mental Catalunya hem donat difusió al nostre web i a les xarxes socials. Els diners recaptats es destinaran al Programa Esport i Salut, que promou el nostre benestar físic, emocional i social.

L’objectiu és arribar als 1.764 euros, quantitat que surt del #42×42 i cada vegada estem més a prop. Ens ajudes?

Moltes gràcies en nom del Ferran i de les 10.000 famílies que integren les entitats que representa Salut Mental Catalunya.

marato2016_2