La Fundació SGAE col·labora amb la inclusió social en salut mental a Catalunya

13/05/2021

Amb el conveni els professionals voluntaris de la SGAE oferiran accions culturals i formatives als Clubs Socials i programes de la Fundació Salut Mental Catalunya.

La Societat General d’Autors i Editors (SGAE) col·labora amb la Fundació Salut Mental Catalunya (SMC) gràcies al conveni signat el 6 de maig del 2021 pel director de SGAE a Catalunya i Balears, Ramon Muntaner, i la presidenta de Salut Mental Catalunya, Enriqueta Vidal. L’objectiu d’aquesta col·laboració és desenvolupar projectes i accions culturals i formatives en l’àmbit de la música, l’audiovisual i les arts escèniques.

Aquestes accions les oferiran professionals de la SGAE als Clubs Socials i a la resta de programes de la Fundació SMC, de manera voluntària. és el cas de la col·laboració que la SGAE fa actualment amb el Club Social Espai 3 de Cornellà de Llobregat amb l’activitat “Mi propia voz, taller saludable para mujeres”. Des del 6 d’abril i fins al 8 de juny de 2021, tots els dimarts durant 2 hores, la voluntària de la SGAE Rosa Zaragoza dirigeix un taller participatiu adreçat a un grup de dones on es treballa l’autoestima i l’empoderament a partir del poder sanador de la música, la relaxació a través del cant i el ball. 

La Fundació SGAE promou la inclusió social

La SGAE, mitjançant la Fundació SGAE, compta amb la participació de socis i sòcies de l’entitat que s’han inscrit en el programa de voluntariat de l’Àrea Social i Assistencial de l’entitat de gestió. Les associades i associats duran a terme sessions formatives i altres activitats relacionades amb les arts que gestiona la SGAE. D’acord amb aquest conveni marc, la SGAE pot establir acords amb diferents Club Socials o entitats sota el paraigües de la SMC per a la realització d’activitats formatives i de voluntariat de les seves associades i associats.