Contacte

Ofertes de feina

Per les ofertes de feina que apareguin puntualment, us heu d’inscriure a través de la nostra pàgina a hacesfalta.org o envisar els CV a seleccio@salutmental.org També podeu adjuntar el vostre CV en cada una de les ofertes de sota.

Responsable XarXaJoves Barcelona – Federació SMC

La Federació Salut Mental Catalunya ha obert un procés de selecció per cobrir la plaça de responsable del projecte XarXaJoves a Barcelona. Les persones interessades us podeu apuntar a l‘oferta a través de l’enllaç a Haces Falta o enviant el vostre CV al correu recursoshumans@salutmental.org

Podeu consultar la descripció de l’oferta en aquest pdf.

XarXaJoves és un programa pilot d’acompanyament integral per a joves amb problemes de salut mental de 16 a 25 anys i les seves famílies que pretén oferir suport a la persona en aquelles fites que es vulgui plantejar: estudis, treball, oci saludable, vinculació amb la xarxa, etc. Es desenvolupa a tres territoris: Barcelona Ciutat, Barcelonés Nord i Lleida.

Més informació del projecte

Ofertes tancades:

  • Responsable de seguiment territorial a Lleida – Activa’t per la salut mental (cobert) Podeu fer-nos arribar els vostres CV per a futures convocatòries per aquesta plaça.
  • Tènic de suport i atenció a demandes Espai Situa’t a Terres de l’Ebre. (cobert)
  • Auxiliar administratiu de suport al Projecte de transició cap a cartera de serveis de l’Activat. (cancel·lat)
  • Tècnic responsable de l’Àrea sociocomunitària. (cancel·lat)
  • Tènic de suport i atenció a demandes d’Espai Situa’t a Catalunya Central – Anoia (cobert per promoció interna).