El Consell Comarcal del Baix Llobregat confia en SMC per dur a terme el seu servei de suport emocional per a joves

28/03/2023
sombras

Connect@’t, un servei de suport emocional gratuït per a joves d’entre 15 i 25 anys

Connect@’t és un Servei de suport emocional gratuït, basat en l’escolta i l’acompanyament a joves de 15 a 25 anys. El Consell Comarcal del Baix Llobregat ha confiat en Salut Mental Catalnya per portar aquest servei que té com a objectiu principal acompanyar emocionalment a joves que presenten malestar emocional i potenciar el desenvolupament personal, l’autoconeixement i l’autocura a través de l’informació i l’ensenyament d’eines per a fer front a possibles situacions angoixants. 

Aquest servei, que va iniciar el seu funcionament durant el mes de febrer, ha atès fins el moment un total de 27 joves en 51 visites realitzades. D’aquestes, 4 demandes que no podien ser ateses en el marc del servei, han estat derivades a d’altres recursos.

Com funciona?

El funcionament del servei està centrat en la realització 3-4 sessions d’atenció individualitzada, en les que es crea un espai d’expressió verbal i emocional i aprenentatge. En acabar aquestes sessions, en cas de ser necessari, després d’un temps de treball autònom, es proporcionarà l’opció de tornar a accedir al servei per tal de donar assistència emocional. 

Punts d’atenció

El servei es proporciona a diferents municipis del Baix Llobregat a través de cita prèvia

  • Dilluns – Cervelló: de 15:30 a19:30h, C/Germandat de Sant Sebastià, 16 (La Masia) 
  • Dimarts – Sant Climent de Llobregat: de 16:00 a 20:00h, C/Còdol, 22 (Espai Jove)
  • Dimecres – Vallirana: de 16:00 a 20:00h, C/Major, 612 (Casal de Joves) 
  • Dijous – El Papiol: de 15:30 a 19:30h, Passatge Parellada, 1 (Espai d’Entitats-El Punt) 
  • Divendres – Sant Esteve de Sesrovires: de 15:00 a 19:00h, C/ Pau Costas, 51 (Escoles Velles- Serveis Socials) 

Contacta amb el servei

Pots fer-ho de manera directa a través del correu electrònic jovesbaixllobregat@salutmental.org o el número de Whatsapp 689 06 03 51, amb l’excepció del centre de Vallirana que es gestiona directament des del Casal de Joves de Vallirana. Les persones menors de 15 anys caldrà que omplin un full d’autorització per part dels tutors.