EMPRESES

La tasca de Salut Mental Catalunya és possible gràcies a la col·laboració i al suport econòmic i d’altres tipus dels nostres col·laboradors. Empreses i persones que ens ajuden cada dia a millorar les condicions de vida de les persones amb trastorn mental i de les seves famílies.

I la teva empresa, com pot col·laborar?

Convenis 

Des de la Federació Salut Mental Catalunya t’oferim un conjunt de projectes i activitats perquè escullis la que millor s’adapta als valors de la teva empresa.  Els convenis de col·laboració són flexibles, poden ser anuals o plurianuals.

El conveni de col·laboració amb nosaltres t’ofereix també uns beneficis fiscals adicionals. El conveni empresarial per activitats d’interès general, la quantitat donada es considera una despesa deduïble de la base imposable de l’Impost de Societats, sense límit de quantitat. Les quantitats corresponents al període impositiu no deduïdes poden aplicar-se en les liquidacions dels períodes impositius que concloguin en els 18 anys immediats i successius. És una activitat no subjecta a IVA i permet la comunicació de l’acord.

Patrocinis

Patrocinar algun dels nostres projectes o activitats és ajudar a millorar les condicions de vida de les persones amb problemes de salut mental i de les seves famílies. Fer esport, sortir d’excursió o anar de vacances, escoltar, orientar i assessorar a les famílies… les opcions són moltes. Troba la que millor encaixi amb la missió i valors de la teva empresa i ajuda’ns a normalitzar la vida de les persones que viuen una experiència de salut mental i a facilitar la seva inclussió social.

Cessió de productes / serveis

La donació en espècies permet a la nostra federació estalviar costos i poder destinar més recursos als projectes que portem a terme per millorar la vida de les persones amb trastorn mental i la de les seves famílies. Les formes de col·laboració incluen assessorament (jurídic, tecnològic…), formació de treballadors, cessió d’espais publicitaris o d’instal·lacions, etc.

Per a més informació:

Pots fer-ho posant-he en contacte amb: Gemma Marcet (gmarcet@federacio.salutmental.org / 932 721 451).

Altres maneres de col·laborar

NOTíCIES DE COL·LABORADORS

m4Social reclama l’accés a internet com a dret fonamental i proposa la creació d’un bo digital
L’informe de la Taula del Tercer Sector alerta dels efectes de la bretxa digital en les entitas socials.
La xarxa associativa de salut mental reclama un pla de desescalada que prioritzi l’atenció comunitària i garanteixi suports per a tothom
Insisteix en posar l’accent en les persones que ja patien problemes de salut mental previs a la pandèmia per tal que reprenguin la seva recuperació.
Ara més que mai, la salut mental més a prop: les associacions t’escoltem
Les entitats reforcen i promouen els seus serveis de suport i acompanyament en salut mental.
AFATRAC ha celebrat la jornada Justa-Ment per abordar els casos i situacions d’elevada complexitat
Amb l’objectiu d’estudiar les necessitats d’atenció en tots els àmbits: social, sanitari, educatiu i judicial.