EMPRESES

La tasca de Salut Mental Catalunya és possible gràcies a la col·laboració i al suport econòmic i d’altres tipus dels nostres col·laboradors. Empreses i persones que ens ajuden cada dia a millorar les condicions de vida de les persones amb trastorn mental i de les seves famílies.

I la teva empresa, com pot col·laborar?

Aportació econòmica 

Amb la vostra aportació col·laboreu a millorar les condicions de vida de les persones amb problemes de salut mental i de les seves famílies. Fer esport, sortir d’excursió o anar de vacances, escoltar, orientar i assessorar a les famílies… Troba què encaixa millor amb la missió i valors de la teva empresa i ajuda’ns a normalitzar la vida de les persones que viuen una experiència de salut mental i a facilitar la seva inclusió social.

Podeu fer un conveni anual o plurianual, un donatiu o patrocinar una activitat. La vostra aportació té beneficis fiscals.

Cessió de productes / serveis

La donació en espècies permet a la nostra federació estalviar costos i poder destinar més recursos als projectes que portem a terme per millorar la vida de les persones amb trastorn mental i la de les seves famílies. Les formes de col·laboració incluen assessorament (jurídic, tecnològic…), formació de treballadors, cessió d’espais publicitaris o d’instal·lacions, etc.

Per a més informació:

Posa’t en contacte amb: Gemma Marcet (gemma.marcet@salutmental.org / 932 721 451).

Altres maneres de col·laborar

NOTíCIES DE COL·LABORADORS

La campanya “Cèntim a cèntim, fem costat als joves” no s’atura!
Ja hem recaptat més de 130.000 euros gràcies a Establiments Viena i a Worldcoo… I seguim!
Caprabo col·labora amb Salut Mental Catalunya per acompanyar joves amb problemes de salut mental
Caprabo col·labora amb Salut Mental Catalunya per acompanyar els joves amb problemes de salut mental
La xocolata solidària de Veritas recapta fons per la salut mental
SMC inicia una col·laboració amb Veritas i la seva xocolata solidària per la salut mental. El 100% dels fons recaptats aniran destinats a entitats del territori.
Ampliem l’atenció als joves amb el suport de Viena
Establiments Viena, conscients de les dificultats i patiment emocional que estan experimentant els joves arrel de la pandèmia, segueixen donant suport als joves amb problemàtica de salut mental.