EMPRESES

La tasca de Salut Mental Catalunya és possible gràcies a la col·laboració i al suport econòmic i d’altres tipus dels nostres col·laboradors. Empreses i persones que ens ajuden cada dia a millorar les condicions de vida de les persones amb trastorn mental i de les seves famílies.

I la teva empresa, com pot col·laborar?

Aportació econòmica 

Amb la vostra aportació col·laboreu a millorar les condicions de vida de les persones amb problemes de salut mental i de les seves famílies. Fer esport, sortir d’excursió o anar de vacances, escoltar, orientar i assessorar a les famílies… Troba què encaixa millor amb la missió i valors de la teva empresa i ajuda’ns a normalitzar la vida de les persones que viuen una experiència de salut mental i a facilitar la seva inclusió social.

Podeu fer un conveni anual o plurianual, un donatiu o patrocinar una activitat. La vostra aportació té beneficis fiscals.

Cessió de productes / serveis

La donació en espècies permet a la nostra federació estalviar costos i poder destinar més recursos als projectes que portem a terme per millorar la vida de les persones amb trastorn mental i la de les seves famílies. Les formes de col·laboració incluen assessorament (jurídic, tecnològic…), formació de treballadors, cessió d’espais publicitaris o d’instal·lacions, etc.

Per a més informació:

Posa’t en contacte amb: Gemma Marcet (gemma.marcet@salutmental.org / 932 721 451).

Altres maneres de col·laborar

NOTíCIES DE COL·LABORADORS

Ampliem l’atenció als joves amb el suport de Viena
Establiments Viena, conscients de les dificultats i patiment emocional que estan experimentant els joves arrel de la pandèmia, segueixen donant suport als joves amb problemàtica de salut mental.
Pharmaethikos dona suport a la salut mental
Pharmaethikos és una entitat que ofereix serveis de mentoria, formació i consultoria de persones en el sector farmàcia. Actualment està portant a terme un programa de formació a les farmàcies amb l’objectiu de que contribueixin com a espais de salut
La Fundació Naccari Ravà dona suport als joves amb patiment emocional
La Fundació Naccari Ravà té per objectiu donar suport a iniciatives en tres àmbits: infància, salut i educació. I aquest 2022 ha escollit el projecte XarXaJoves com una de les iniciatives a les que donarà suport.
“Cèntim a cèntim, al costat dels joves”, Viena col·labora amb Salut Mental Catalunya
La campanya d’arrodoniment solidari de Viena amb SMC aposta per millorar el benestar dels joves oferint-los acompanyament, orientació i recursos en salut mental.