El projecte de recerca CoActuem busca persones per millorar les xarxes de suport social en salut mental

29/10/2020

Si tu o algú del teu entorn proper ha tingut una experiència relacionada amb la salut mental i vols passar a l’acció, et convidem a sumar-te a l’equip d’investigació CoActuem per la Salut Mental.

Qui som?  

Aquest equip és molt divers i format per investigadores del grup OpenSystems de la Universitat de Barcelona, membres de la Federació Salut Mental Catalunya i creadors visuals i literaris.

Què volem fer plegats? 

Volem entendre com funcionen les xarxes de suport en salut mental, donar-les a conèixer i proposar accions per fer-les més fortes. Per aconseguir-ho, busquem la implicació de persones com tu, que sou el centre d’aquestes xarxes i que millor les coneixen.

Quin serà el teu paper? 

Et convidem a implicar-te com a persona co-investigadora en el procés de recerca científica. El treball es farà en petits grups, amb altres persones co-investigadores com tu, i amb especialistes en salut mental, en ciencia ciutadana, il.lustració, escriptura i plataformes digitals.

Quina dedicació implica? 

La col·laboració voluntària implica participar en un procés amb diferents etapes. La primera, que iniciarem el novembre i durarà fins el març, consisteix en participar en aproximadament 10 sessions de 2 hores, els dimecres al matí o a la tarda, en funció de la teva disponibilitat. A partir del mes de març, la dedicació serà menys intensa, d’aproximadament una trobada trimestral.

Què he de fer? 

Si t’interessa participar, contacta l’equip de recerca abans de dilluns 16 de novembre, al correu electrònic: coactuem@ub.edu

I després?  

Finalment, un cop rebut el teu correu, contactarem amb tu per donar-te els detalls de la sessió explicativa del 18 de novembre de 2020 (presencial o virtual en funció de les restriccions vigents) on es presentarà el projecte a les persones interessades en col·laborar.

Esperem poder comptar amb tu! 

Equip de recerca de CoActuem per la Salut Mental