La Cloenda posa el punt i final a la temporada de tennis del Programa Esport i Salut

26/05/2017

El Centre Internacional de Tennis de Cornellà de la Federació Catalana de Tennis va acollir el dia 25 de maig la Cloenda de Tennis del Programa Esport i Salut, que tanca la temporada de tennis en la que participen els Clubs Socials (CS) de la Federació Salut Mental Catalunya. La Cloenda va comptar amb la participació de 20 jugadors entre les proves d’habilitat i la competició per parelles.

La trobada a Cornellà va comptar amb la participació dels Clubs Socials Aixec, El Llorer, Gràcia, Tu Tries, Cap Endavant, Ments Obertes, El Cercle i Figueres. La prova de competició va acabar amb el triomf de la parella del Club Social Gràcia formada per Luis i Oriol, que van guanyar a la final a la parella integrada per  Carlos (CS Gràcia) i Albert (Cap Endavant). Els tres primers clasificats de les proves d’habilitat van ser: Fidel, Emilio i Manolo.

La jornada va finalitzar amb un dinar i el lliurament de premis als guanyadors i finalistes de la Cloenda, que van rebre un trofeu i una raqueta i un pot de pilotes per cortesia d’Esport Solidari Internacional (ESI), uana de les entitats que donen suport al programa de tennis de la Federació SMC. ESI també va donar material per a tots els participants a la Cloenda, amb l’entrega de gorres i roba esportiva.

L’entrega de trofeus va comptar amb la participació de Josep Maldonado i Javier Gamero, en presentació d’ESI, Carles Coarasa, gerent de la Federació SMC, Joan Duran, president en funcions de la Federació Catalana de Tennis (FCT), i de Joan Navarro, ex president de la FCT.

El programa de tennis de la Federació SMC compta amb el suport de Ajuntament de Barcelona i de la Fundació Antoni Serra Santamans

ajuntbcn_logoweb fundacioAntoniSerra_logo

Amb el suport de:

diputacioBCN_logo
Diputació de Barcelona