Els clients del Grup Bon Preu col·laboren per millorar la salut mental dels joves

11/11/2021

Salut Mental Catalunya ha rebut la col·laboració dels clients de bon preu i esclat amb l’arrodoniment solidari de les seves compres.

Els diners recaptats aniran destinats als projectes de SMC que busquen millorar la salut mental dels infants, joves i adolescents.

Aquest passat mes d’octubre, els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 307.253 donacions a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo, que permès recaptar 53.240€ per a Salut Mental Catalunya.

L’import es destinarà als projectes de Salut Mental Catalunya (SMC) per millorar la salut mental infantojuvenil de Catalunya. Arran de la Covid-19, han sorgit noves necessitats i malestars, que s’han sumat a necessitats prèvies. Amb aquesta col·laboració podrem millorar l’atenció als joves i acompanyar a més joves amb problemes de salut mental per afavorir la seva recuperació i empoderament. També donarem suport a les seves famílies.

Des de SMC volem agraïr la iniciativa del Grup Bon Preu a favor de la salut mental juvenil a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo. I volem agraïr també a les persones que han fet possible això amb més de 307 mil donacions en les seves compres als supermercats Bon Preu i Esclat.

Gràcies a totes les persones i al Grup Bon Preu per fer-ho possible!

I aquest mes de novembre, l’arrodoniment es destinarà a l’Associació Aprenem Autisme, una entitat de la nostra xarxa. Us animem a col·laborar arrodonint les vostres compres.

Col·labora amb la salut mental

Les persones i entitats interessades en col·laborar amb la salut mental ho podeu fer de diferents maneres. Podeu trobar com fer-ho i posar-vos en contacte amb nosaltres en aquest enllaç:

enllaç amb més informació Col·labora amb SMC