Biblioteca

guia processos dol i acompanyament

GUIA “PROCESSOS DE DOL I ACOMPANYAMENT

Federació Salut Mental Catalunya – 2020

L’objectiu de la guia és millorar la gestió del davant la pèrdua d’una persona estimada durant aquests temps de pandèmia.

enllaç amb més informació Descarrega la versió en català

enllaç amb més informacióDescarga la versión en castellano

GUIA DE LA SALUT MENTAL

Activa’t per la salut mental – 2017

Ofereix informació, recursos i eines pràctiques. Està pensada per facilitar la comunicació i la presa de decisions sobre la salut mental, tant a nivell personal, com familiar i comunitari.

enllaç amb més informació Descarrega

COM ACOMPANYAR MILLOR EN SALUT MENTAL

Activa’t per la salut mental – 2017

Aquesta guia busca oferir eines i consells a qualsevol persona que ho necessiti per comunicar-se amb un familiar o amic que està passant per un problema de salut mental, per donar-li suport i per acompanyar-lo.

enllaç amb més informació Descarrega

COM APROFITAR MILLOR LA CONSULTA

Activa’t per la salut mental – 2017

Aquest material vol ser d’utilitat per fomentar una millor comunicació i unes relacions més fluides entre la persona amb problemes de salut mental, el seu entorn i els professionals que l’atenen.

enllaç amb més informació Descarrega

portada guia drets salut mental

DRETS I SALUT MENTAL

Federació Salut Mental Catalunya – 2021

La defensa i protecció dels drets és fonamental per exercir plenament la nostra ciutadania. En salut mental, tenir drets ajuda a disminuir el patiment i promou l’empoderament i la recuperació. És per això, que des de la Federació Salut Mental Catalunya (SMC) creiem que els drets de les persones amb problemes de salut mental han de guiar les polítiques públiques, legislatives i de prestació de serveis.

enllaç amb més informació Descarrega

Skip to content