BCN Hotel Games dedica les seves olimpiades solidàries a la salut mental

11/11/2019

La salut mental ha estat la causa social escollida per la trentena d’hotels que participen en l’edició del 2019 del BCN Hotel Games, l’olimpíada solidària del Gremi d’Hotels de Barcelona, organitzada per A32Events. Es tracta de 11 activitats i esports com com pàdel, bàsquet, volei platja, bowling o una gimcama en els que han participat, entre el 30 de setembre i el 9 de novembre, un total de 1.193 persones. L’objectiu dels BCN Hotel Games és promoure el treball en equip, els hàbits de vida saludables i donar suport a iniciatives solidàries.

Els treballadors dels 30 hotels participants han escollit a la Federació Salut Mental Catalunya (SMC) com a entitat beneficiària de la 5a edició de les olimpiades solidàries. L’aportació solidària dels BCN Hotel Games anirà integrament al projecte XarXaJoves, que està dirigit a joves de 16 a 25 anys amb problemes de salut mental i els ofereix acompanyament en diferents àmbits: cerca de feina, formació, lleure, hàbits de vida… També donem suport a les seves famílies i treballem amb les entitats juvenils del territori. Des del seu inici hem atès més de 90 joves en 3 territoris.

El lliurament del xec solidari es va fer el 9 de novembre a les instal·lacions esportives de la Universitat de Barcelona (UB) a la Zona Universitària de Barcel0na, coincidint amb el darrer dia de competicions. La directora de la Federació SMC, Marta Poll, va agraïr el suport dels hotels de Barcelona i va destacar “la necessitat d’iniciatives com aquesta per donar suport a les persones amb problemes de salut mental i a les seves famílies”.

Una part del xec prové del sorteig de 30 nits d’hotel cedides pels hotels participants. Podeu consultar els números premiats al facebook dels BCN Hotel Games, o en la imatge de sota. Moltes gràcies a tots els participants, al Gremi d’Hotels i a A32 Events!