Amb Experiència Pròpia celebra la trobada anual a Tarragona amb una cinquantena de participants

24/05/2019

El projecte Amb Experiència Pròpia (AEP) de la Federació Salut Mental Catalunya (SMC) va celebrar el dia 11 de maig a Tarragona la seva trobada anual, que va reunir prop de 50 participants de les diferents associacions que participen en el projecte. Associació Ment i Salut La Muralla va coorganitzar la trobada amb la Federació SMC a la sala Teatre del Serrallo, que va col·laborar en les necessitats tècniques de la jornada.

La trobada va permetre fer un intercanvi d’experiències i iniciatives de tres de les entitats federades participants al projecte: La Muralla (Tarragona), Emilia (Barcelona) i Salut Mental Baix Llobregat Nord (Martorell). Es va posar de manifest com s’ha avançat en l’apoderament del col·lectiu en primera persona i va posar en valor la seva aportació al moviment de salut mental.

D’altra banda es va fer una dinàmica creativa, on el participants van poder expressar que aporta el moviment en primera persona a la salut mental, així com un dinar de germanor i una visita guiada a la Tarraco romana. Àngel Urbina, president de La Muralla i vicepresident 1r de la Federació SMC, va destacar la importància del projecte AEP per generar espais que permetin augmentar i incorporar la participació de les persones amb problemes de salut mental en el conjunt del moviment associatiu.

Territoris i grups de treball del projecte AEP

El Programa Amb experiència pròpia s’esta treballant amb diferents territoris i entitats del nostre teixit associatiu, amb la participació d’una cinquantena de persones:

Amb el suport de:

diputacioBCN_logo