Aigües de Barcelona segueix col·laborant per les oportunitats de les persones joves

24/10/2023

Aigües de Barcelona signa un nou conveni de col·laboració amb el que es dona continuïtat a l’aliança amb Salut Mental Catalunya per millorar les oportunitats dels joves amb problemes de salut mental

L’acció social d’Aigües de Barcelona té com a repte prioritari el foment de l’ocupació de qualitat de les persones en situació més vulnerable. Amb aquesta voluntat, aquest any tornarà a donar suport a XarxaJoves, entre d’altres projectes.

La situació de present i futur per als i les joves és complexa: poques possibilitats d’inserció digna i de qualitat al mercat laboral, trencament dels processos del seu desenvolupament, empitjorament de la qualitat de vida i sentiment d’insuficiència de suport per part dels recursos i serveis existents, entre d’altres. Aquestes dificultats són més importants entre els joves en situació més vulnerable, joves amb poca qualificació i en territoris amb situacions socioeconòmiques més complexes.

Amb XarXaJoves millorem l’ocupabilitat dels joves amb problemes de salut mental, acompanyant-los en el seu itinerari formatiu i laboral.

Una col·laboració amb importants resultats

L’any 2022, amb el suport d’Aigües de Barcelona, XarXaJoves va aconseguir la inserció laboral de 19% dels joves atesos i el 56% dels joves van iniciar itineraris formatius que els permeten millorar la seva ocupabilitat, en els territoris de Barcelona i Barcelonès Nord. Aquest 2023 hem ampliat l’atenció al Baix Llobregat.

Aquesta aliança amb Aigües de Barcelona ens permetrà seguir acompanyant durant el 2024 a joves de Barcelona ciutat, del Barcelonès Nord i del Baix Llobregat, per recuperar el seu projecte de vida.

Més informació

enllaç amb més informació  El projecte XarXaJoves