L’Associació Espanyola de Neuropsiquiatria participa en l’estudi “Empoderament de les persones usuàries dels serveis de salut mental i familiars”

23/06/2022

L’estudi, que cerca avaluar el grau de compliment de les recomanacions, entra en una nova fase després de la millora del seu disseny

L’AEN-PSM es va sumar fa mesos a l’estudi coordinat pel Centre Col·laborador de l’OMS a Lille (CCOMS-LILLE) sobre la situació de l’empoderament en els serveis de salut mental.

El propòsit de l’estudi “Empoderament de les persones usuàries dels serveis de salut mental i familiars” és el d’avaluar el grau de compliment de les recomanacions finalment elaborades. A la tardor de 2021 es va iniciar la recollida de dades però es van identificar algunes millores necessàries en qüestionari online per tal de poder facilitar la seva cumplimentació. Ara, s’ha millorat el disseny de les versions web i mòbil, escurçant la seva durada, i es reinicia el procés de recollida d’enquestes fins el proper 30 de juny. Si ja hi vau participar, cal que torneu a respondre l’enquesta.

enllaç amb més informació Clica per accedir a l’enquesta

enllaç amb més informació Clica per veure el fulletó explicatiu