Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
15 mar

Sortida Respir a Montserrat des de Martorell amb la Fundació Salut Mental Catalunya

montserrat

El Programa Respir, creat al 2004 per la Fundació Salut Mental Catalunya, ofereix sortides per a persones amb trastorn mental server (Respir Sortides), pels seus familiars i cuidadors (Respir Salut) i per persones joves amb problemes de salut mental (Respir Joves). Les sortides són un espai de descans, salut i benestar, que fomenta activitats d’oci i natura i permet alleugerir les relacions i la dependència entre les persones amb trastorn mental sever i els familiars que fan de cuidadors.

Les inscripcions de les primeres sortides Respir del 2019 són les d’hivern. El preu és de 90 euros:

 MONTSERRAT ( des de Martorell)

15 al 17 de març 2019

Ens allotjarem a un fabulós hotel de 4 estrelles situat a Martorell, a prop de l’estació de tren i a 20 minuts del centre de la Vila.

Ben a prop de Martorell, situat a cavall de les comarques del Bages, l’Anoia i el Baix Llobregat, s’hi aixeca el monestir de Montserrat, una abadia benedictina consagrada a la Mare de Déu de Montserrat.

Dissabte passarem el dia a Montserrat. Veurem el monestir, on podrem tocar la Moreneta. També visitarem el museu de Montserrat, amb quadres d’artistes ben coneguts, i l’espai audiovisual, on descobrirem com viuen els monjos de l’abadia de Montserrat.

Allotjament: Hotel Ciutat Martorell
Característiques de la sortida: Dificultat mitjana. El dissabte passarem el dia a Montserrat; demanarem pícnic a l’hotel, i no tornarem fins a mitja tarda.

Reunió informativa: Dimecres 13 març 16h

montserrat

Data
15 març 2019
Lloc
Abadia Montserrat
Adreça