Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
24 nov

Salut Mental Gràcia presenta l’espectacle “La Nit de Sant Joan”

Logotip Salut Mental Gràcia

Tot just ha començat la tardor i ja tenim nostàlgia de l’estiu. Per això, Salut Mental Gràcia estrena l’espectacle de teatre inclusiu “La Nit de Sant Joan”, de Dagoll Dagom i Jaume Sisa.

En aquesta representació hi participen persones usuàries de diversos serveis de Salut Mental Gràcia, que durant mesos han treballat amb molta dedicació i orgull en aquesta peça. La producció d’aquesta obra ha constituït una oportunitat única per fer visible la diversitat des de la inclusió, per treballar per una societat lliure d’estigmes i per teixir xarxa comunitària.

Persones, entitats i organitzacions –com el Cor Canta, el Teatre El Cercle de Gràcia o Salut Mental Catalunya– han contribuït en la creació d’aquest projecte inclusiu amb col·laboracions puntuals, durant o al llarg de tot el procés.

Un espectacle que no hauria estat possible sense el suport i la complicitat de grans referents de l’àmbit artístic i creatiu, que des de l’inici ens han acompanyat i assessorat, com l’actor i director Joan Lluís Bozzo, el cantautor Jaume Sisa, els escenògrafs Castells i Planas, l’actor Oriol Genís o la il·lustradora Pilarín Bayés. Esperem que ens acompanyeu en aquesta revetlla tan especial! L’aforament és limitat, per aquest motiu us preguem reserveu la vostra localitat escrivint a comunicacio@grupatra.org o trucant al 932 376 824.

nit sant joan

Data
24 novembre 2019, 6:30 pm
Lloc
Teatre El Cercle de Gràcia Barcelona
Adreça
Carrer Santa Magdalena, 12