Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
18 jul

Jornada de presentació dels informes de la Central de Resultats. Dades 2015

centralresultats

la Jornada de presentació dels informes de la Central de Resultats. Dades 2015: àmbits hospitalari, d’atenció primària, sociosanitari, de salut mental i addiccions i de salut pública i territorial,que tindrà lloc a Barcelona dilluns 18 de juliol de 2016.

Durant la jornada es faran públics els resultats assistencials i els indicadors de qualitat dels diferents agents que conformen el sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya (SISCAT). Entre d’altres temes, aquest any tindrem com a novetats destacades la presentació dels informes de salut pública i territorial, i la presentació dels resultats d’un estudi qualitatiu per conèixer les necessitats d’informació de salut que té la ciutadania.

L’aforament és limitat per la qual cosa us demanem que feu la vostra inscripció per assistir-hi mitjançant el formulari disponible a l’adreça: http://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/formulari_CdR_dades2015/

El programa de la jornada es farà públic durant els propers dies i s’anunciarà mitjançant els webs de l’AQuAS (http://aquas.gencat.cat)  i de l’Observatori del Sistema de Salut de Catalunya (http://observatorisalut.gencat.cat). També s’enviarà per correu electrònic a les persones que hagin efectuat la inscripció a la jornada.

Data
18 juliol 2016, 11:00 am
Lloc
Auditori AXA (Barcelona)
Adreça
Avinguda Diagonal, 547