16/12/2021
"Cèntim a cèntim, al costat dels joves", Viena col·labora amb Salut Mental Catalunya
La campanya d’arrodoniment solidari de Viena amb SMC aposta per millorar el benestar dels joves oferint-los acompanyament, orientació i recursos en salut mental.
14/12/2021
La veu del col·lectiu, al debat de salut mental al Parlament de Catalunya
Avui, al ple del Parlament de Catalunya s’ha celebrat un debat sobre salut mental, on les entitats del Pla Integral de Salut Mental i Addiccions han estat convidades. Mercè Torrentallé ha protagonitzat amb el seu discurs la veu del col·lectiu
El ple del Parlament sobre salut mental, en directe
El pla monogràfic del Parlament de Catalunya sobre salut mental es pot seguir en directe a partir de les 15 hores.
10/12/2021
Salut Mental Catalunya defensa els drets del col·lectiu i lamenta la doble vulneració i discriminació per raó de salut mental
La campanya, que engloba les 75 associacions de la Federació Salut Mental Catalunya (SMC) vol visibilitzar les vulneracions i discriminacions, i augmentar el coneixement dels #DretsenSalutMental.
07/12/2021
Fent Costat Entre Famílies, finalista de la Beca Carles Capdevila
El projecte destacat en les beques del diari Ara és una iniciativa de suport des de l’experiència entre famílies de persones amb problemes de salut mental.
01/12/2021
Medalla d'honor de Barcelona a la resposta de Salut Mental Catalunya a la pandèmia
La presidenta de Salut Mental Cayalunya, Enriqueta Vidal, recull la medalla en nom de les nostres 75 entitats i posa en valor el paper de les associacions.