27/06/2022
Èxit de la primera formació Prospect presencial realitzada a Barcelona després de la pandèmia
El passat mes de maig es va realitzar la primera formació en empoderament en salut mental “Prospect” presencial després de la pandèmia de la Covid-19 a Barcelona. Aquesta formació es dirigeix als tres col·lectius implicats en salut mental: persones amb
23/06/2022
L'Associació Espanyola de Neuropsiquiatria participa en l'estudi "Empoderament de les persones usuàries dels serveis de salut mental i familiars"
L'Associació Espanyola de Neuropsiquiatria participa en l'estudi "Empoderament de les persones usuàries dels serveis de salut mental i familiars"
22/06/2022
QualityRights e-training, una formació electrònica per a eliminar l'estigma i promoure la inclusió en salut mental
QualityRights e-trainning i l'estudi "Empoderament de les persones usuàries dels serveis de salut mental i familiars", dues iniciatives en matèria de drets i salut mental
Salut Mental Catalunya participa al 7è Congrés del Tercer Sector Social a Catalunya
Salut Mental Catalunya participa al 7è Congrés del Tercer Sector Social a Catalunya, parlant sobre digitalizació
20/06/2022
La xocolata solidària de Veritas recapta fons per la salut mental
SMC inicia una col·laboració amb Veritas i la seva xocolata solidària per la salut mental. El 100% dels fons recaptats aniran destinats a entitats del territori.
17/06/2022
Formació a estudiants del màster de Sant Joan de Déu “El valor de les cures en salut mental”
Hem participat com a formadores en una nova edició del màster, per aportar la visió en primera persona i de les famílies, i oferir els recursos de la xarxa associativa El Màster “El valor de les cures en salut mental”