27/01/2022
Inscripcions obertes: Formació en voluntariat Fent Costat Entre Famílies
La formació està oberta per a persones amb experiència en acompanyar a un familiar amb problemes de salut mental durant un ingrés psiquiàtric.
21/01/2022
Lleida presenta un projecte de suport a l'autonomia en salut mental
Destinat a persones amb problemes de salut mental que conviuen amb un familiar. És una iniciativa de la Coordinadora d’entitats de salut mental i addiccions de les Terres de Lleida.
20/01/2022
Tret de sortida de la comissió de salut mental i addiccions del Parlament
La sessió de la comissió celebrada avui constata la necessitat d'un abordatge global en salut mental i potenciar els recursos i suports comunitaris.
11/01/2022
Formem a l’equip de professionals de la Fundació Tutelar Comabella
Salut Mental Catalunya ha impartit la formació “Parlem de salut mental” a l’equip de la Fundació Tutelar Santa Maria de Comabella.
16/12/2021
"Cèntim a cèntim, al costat dels joves", Viena col·labora amb Salut Mental Catalunya
La campanya d’arrodoniment solidari de Viena amb SMC aposta per millorar el benestar dels joves oferint-los acompanyament, orientació i recursos en salut mental.
14/12/2021
La veu del col·lectiu, al debat de salut mental al Parlament de Catalunya
Avui, al ple del Parlament de Catalunya s’ha celebrat un debat sobre salut mental, on les entitats del Pla Integral de Salut Mental i Addiccions han estat convidades. Mercè Torrentallé ha protagonitzat amb el seu discurs la veu del col·lectiu