Webinar d’Intress per millorar l’abordatge de la mort per suïcidi

06/09/2021

Webinar presentat pel Grup de prevenció de la mort per suïcidi de l’entitat Intress amb motiu del Dia Mundial del 10 de setembre.

Informació obtinguda de la pàgina web d’Intress.

A finals d’any el nostre país tornarà a superar les 3000 morts per suïcidi, una de les epidèmies que afrontem socialment des de fa dècades i que moltes comunitats no aconseguim revertir. L’Institut Nacional d’Estadística indica que el 2019 van ser 3.671 persones les que van morir per aquesta causa a Espanya, el que suposa un augment respecte a 2018, any en què la xifra arribava a 3.539 persones. D’elles, 2.771 van ser homes i 900 van ser dones, i majoritàriament pertanyien a el grup d’edat d’adults, entre 30 i 59 anys.

El 10 de setembre es commemora a nivell mundial el Dia de lluita contra aquesta xacra, i des d’Intress volem aprofitar per convocar una trobada rellevant de persones interessades o que treballen al voltant d’aquesta epidèmia.

Per això, en el marc dels serveis de salut mental que Intress gestiona a l’estat espanyol, i tot el coneixement que desplega, et convidem al webinar que durem a terme el 10 de setembre de 2021 a les 12h a través del canal de YouTube de la nostra entitat, en aquest enllaç:

https://bit.ly/elYouTubedeIntress

Des del grup de treball de prevenció de la conducta suïcida a l’associació Intress, podrem conèixer els seus objectius més immediats, les motivacions i recursos que despleguen cada any, les seves experiències davant els riscos del suïcidi com a professionals de salut mental, i tot el que l’audiència pugui plantejar. Ho hem titulat “Cooperant per a la prevenció del suïcidi”.

No necessites inscriure’t, i, per descomptat, és totalment gratuït. T’esperem!