Tarragona celebra el mes de la Salut Mental centrant-se en els infants, adolescents i joves

19/09/2022

L’Ajuntament de Tarragona des de les conselleries de Capacitats Diverses i de Salut Pública han presentat el programa d’actes per al mes de la salut mental que se celebrarà els mesos d’octubre i novembre seguint el compromís del Ple Municipal referent a la promoció, la informació, la formació i l’impuls en l’àmbit de la salut mental. La segona edició del Mes de la Salut Mental a Tarragona se centrarà en els infants, adolescents i joves.

Durant els mesos d’octubre i novembre se celebraran fins a 33 activitats com jornades de formació per a professionals, persones i famílies que ho pateixen i ciutadania en general, cicles de debat, taules rodones, xerrades, activitats esportives corporals i mentals, servei d’escolta activa per a joves, tallers diversos per a gestionar les emocions i el treball de la consciència, les projeccions del festival de curtmetratges Psicurt i  presentacions literàries.

Un dels actes destacats serà l’acte institucional de la Salut Mental amb la lectura del manifest el pròxim dilluns, 10 d’octubre, a les 18 h a la plaça Corsini. L’acte, que comptarà amb la participació del Consell Municipal d’Infants en el marc del Dia Mundial de la Infància que se celebra el dia 20 del mateix mes, acabarà amb un espectacle. I també és de destacar la II Jornada ‘Parlem de Salut Mental: Eines per l’escolta activa i l’acompanyament psíquic dels infants, adolescents i joves’, que acollirà el Palau de Congressos el pròxim 8 d’octubre i que està dirigida a professionals del sector per millorar les capacitats d’acompanyament davant les diferents situacions de patiment psíquic d’aquest grup d’edat.

Més informació

enllaç amb més informació Programació completa del mes de la Salut Mental a Tarragona

 

Club Social La Muralla

El Club Social La Muralla, entre altres actes, organitza la seva vuitena edició del Sopar Solidari després dos anys sense poder fer-ho.

El sopar se celebrarà el dia 27 d’octubre de 2022 a les 21h al Restaurant Mas Gallau de Cambrils.

El preu del sopar serà de 50€ i hi haurà actuacions, sorteigs i més sorpreses.

Per inscriure’s, cal fer una transferència indicant el nom de la persona i de l’entitat de la qual prové al núm. de compte ES830182-1776-43-0201529460 o pagar en efectiu a les oficines de La Muralla.

Dades de contacte:

Te: 97 722 76 56

info@clubsociallamuralla.com

Més informació

enllaç amb més informació Cartell sopar solidari

enllaç amb més informació Cartell Programació Dia Mundial de la Salut Mental del Club Social la Muralla