Tercer seminari sobre salut mental amb el Museu d’Història de Barcelona “Alternatives comunitàries i participació ciutadana al sector de la salut mental (1975-2010)

06/03/2023

El vinent dijous 16 de març, de 16 a 20h al Pati Llimona,  se celebrarà el tercer seminari sobre salut mental amb el museu d’Història de Barcelona: Alternatives comunitàries i participació ciutadana al sector de la salut mental (1975-2010) .

Es tracta d’un seguit d’espais per analitzar i comprendre com va ser l’articulació de la xarxa d’entitats socials i de serveis públics després del tancament dels manicomis.

Aquest cicle de tres seminaris està enfocat en els moments on sorgeixen els primers dispositius d’atenció professional als barris i es constitueixen les primeres associacions. Una etapa de deconstruccions, transicions i reformes després de la crisi psiquiàtrica a Catalunya a la darrera etapa del franquisme.

Es reflexionarà sobre les  paradoxes que va generar la desinstitucionalització a les famílies i els reptes en la promoció d’alternatives i espais d’atenció als barris.

Podeu accedir al formulari d’inscripció en aquest enllaç.

Més informació

enllaç amb més informació  Programa de conferències i ponències