SMC participem en les I Jornades “El benestar emocional en el centre de les polítiques locals”

14/03/2023

La Diputació de Barcelona, conjuntament amb la Red Internacional de Educación Emocional y Bienestar (RIEEB), organitza les I Jornades “El benestar emocional en el centre de les polítiques locals”, amb l’objectiu de desenvolupar el compromís i les eines que permetin situar la salut i el benestar emocional ciutadà com un repte prioritari de la sostenibilitat social.

Aquestes jornades naixen perquè el benestar emocional és un dels àmbits que s’han vist més afectats en el període de postpandèmia de la COVID-19 i com a conseqüència del context de crisi que vivim. Alhora, les ciutats i municipis són un entorn clau per vetllar, prevenir i promoure la salut i el benestar emocional.

Salut Mental Catalunya participarem el 23 de març a la Taula “La importància de la comunitat per una una societat més cuidadora”.

Les jornades tindran lloc els dies 23 i 24 de març de 2023 a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona (C/ de Sant Pere Més Baix 7, Barcelona).

Les jornades s’adrecen a electes i professionals de l’àmbit públic i tenen com a objectiu sensibilitzar i generar diàleg i debat. En concret, aquestes Jornades pretenen situar la importància del benestar emocional de la ciutadania en l’agenda, acció i prioritat política pels propers anys en consonància amb l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. Es vol generar un espai de diàleg i debat amb el món local, compartir experiències de política pública que vetlla i treballa per la salut i el benestar emocional comunitaris, i esbossar diferents fulls de ruta per a les institucions públiques des d’una perspectiva interdepartamental i transversal.

Us podeu inscriure en aquest enllaç.

Més informació

enllaç amb més informació  Programa de les jornades