SMAD FEST 2024: POTSER CREUS QUE NO VA AMB TU?

03/04/2024

Aquest festival, pretén ser una jornada de tot un dia amb l’objectiu de difondre, sensibilitzar i visibilitzar la salut mental, les addiccions i el sensellarisme al territori. Aquest any, l’SMAD FEST tindrà lloc el dissabte 20 d’abril de 11h a 22h a Santa Coloma de Gramenet.

El projecte està organitzat per totes les entitats del territori, entre les quals està el Club Social Gramenet de Salut Mental Catalunya, i en col·laboració de la xarxa de salut menta i addiccions i la resta d’agents comunitaris (biblioteques, centres civics, centres oberts, casals de gent gran i fins i tot, el comerç de la ciutat). Aquest any també s’ha comptat amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

S’estàn organitzant diferents activitats en horari de matí i de tarda:

  • Al matí trobarem dinàmiques tipus gincames per tota la ciutat dirigides a tots els públics però, en especial, a infantojuvenil i famílies. La temàtica principal és: les emocions. Per elaborar les dinàmiques, comptem amb la col·laboració de la xarxa de biblioteques i centres cívics locals.

  • De cara a la tarda: hi haurà concerts de diferents grups musicals de joves (alguns d’ells vinculats a CSMIJ-CSMA i, fins i tot, en situació d’ingrés). Aquests concerts tindran lloc a les instal·lacions del MAS FONOLLAR, l’espai jove de Santa Coloma de Gramenet.

Tot el festival és gratuït i sense reserva prèvia.