Restaurants del Vallès Oriental participen en una campanya contra l’estigma

28/09/2022

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, al voltant de 50 restaurants de Granollers i del Vallès Oriental participen en la campanya “No t’empassis”, organitzada per la Taula de Salut Mental de Granollers i Comarca, que pretén trencar amb els prejudicis i falses creences vers la salut mental.

La campanya transmet missatges que conviden a entendre que les persones amb problemes de de salut mental pateixen una patologia que pot afectar a tothom.

Durant els mesos d’octubre i novembre, els restaurants mostraran uns tríptics en què es desmenteixen algunes de les falses creences i les contraposen amb la realitat. 

La campanya l’han presentat dilluns d’aquesta setmana la coordinadora de la Taula de Salut Mental de Granollers i Comarca, Isabel Alcalde; el president del Gremi d’Hostaleria, David Vázquez, i l’alcaldessa, Alba Barnusell en una roda de premsa al restaurant El Gato Verde.

“Un dels objectius és trencar estigmes i donar a conèixer la problemàtica que pareixen les persones en el seu dia a dia”, ha dit Isabel Alcalde.

Més informació

enllaç amb més informació Consulta la notícia completa de El 9 nou.cat