Projecció i col·loqui del documental “MOMO, el vol del núvol”

06/06/2024

Divendres 14 de juny a les 19h es projectarà el documental “MOMO, el vol del núvol”, un curtmetratge protagonitzat per dones amb problemàtica de salut mental.

L’objectiu del documental és sensibilitzar i trencar estigmes a partir de veus en primera persona.  Les protagonistes del relat són la Contxi Garcia de Marina i la Mercè Torrentallé, dones que ens ofereixen la seva pròpia experiència per tal d’aportar una visió realista i que el seu testimoni permeti generar empoderament i un vincle d’empatia respecte a la salut mental. També es posa de relleu algunes qüestions sobre salut mental que haurien de millorar i/o replantejar-se, tals com la sobre-medicació o bé les contencions.

El visionat tindrà lloc a la Sala de Plenes de l’Ajuntament (Plaça 1 d’Octubre s/n) amb un posterior col·loqui per part de les protagonistes: Mercè Torrentallé, presidenta de l’Associació Salut Mental la Noguera i de Salut Mental Catalunya; Contxi Garcia, membre de la junta de l’Associació Salut Mental Pallars, i en Joan Orrit, director gerent de l’Hospital Benito Menni. A més, l’acte també hi haurà un espai per presentar nous serveis de salut mental a la comarca.

Us animem a assistir-hi per conèixer de primera mà les històries dels testimonis i contribuir a la reflexió i la millora de la salut mental a la nostra societat.

Podeu veure el tràiler del documental “MOMO – El vol del núvol” en aquest enllaç.