Presentació del projecte de suport a l’autonomia a Lleida

10/01/2022

Presentació del projecte “Suport a l’autonomia per la persona amb problemàtica de salut mental que conviu amb el seu familiar”.

A càrrec de la Coordinadora d’entitats de salut mental i addiccions de les Terres de Lleida.

Amb el propòsit de desenvolupar pràctiques innovadores i de transformació social, el programa “Suport a l’autonomia per la persona amb problemàtica de salut mental que conviu amb el seu familiar” treballa per assolir l’autonomia de la persona i la comunicació positiva intrafamiliar, sempre amb la cooperació dels agents socials més propers i amb l’objectiu de lluitar contra l’aïllament a què les ha conduït tradicionalment l’estigmatització social i la falta de recursos públics.

D’aquesta manera, el suport mutues converteix en una forma d’interacció bàsica amb l’entorn que afavoreix de manera determinant el seu procés de recuperació. Aquest programa és desenvolupa gràcies a les associacions Alba, Alba Jussà, Salut Mental Ponent i Talma i és un projecte finançat per la Diputació de Lleida.

La presentació de la prova pilot d’aquest projecte serà el divendres 21 de gener de 2022 d’11.00 h a 13.00 h a la sala d’actes de la Diputació de Lleida.

Places limitades: Inscripcions aquí.

Més informació

Pàgina web del projecte al web de la Coordinadora Terres de Lleida.

Programa de la jornada: