Participa a la 3a edició de “Persianes amb Ànima”

04/10/2023

Comença un nou curs i GRUP ATRA obre inscripcions per participar a la nova edició de Persianes amb Ànima. Noves artistes, noves tècniques i nous materials ens esperen a la 3a edició d’aquesta formació d’art urbà que pretén reduir les desigualtats i la vulnerabilitat social de les dones.

El curs és gratuït i tindrà lloc del 17 d’octubre de 2023 al 20 de juny de 2024. Consta d’un bloc teòric, que es realitzarà els dimarts de 10:00h a 11:30h, i d’un bloc pràctic, que es farà els dijous de 16:30h a 18:00h. Les classes teòriques s’ubicaran al bell mig del barri de Gràcia, al c/ Tordera 34.

“Persianes amb ànima” és un projecte comunitari de creació artística col·laborativa que promou la inclusió social i laboral de dones en situació de vulnerabilitat. Les participants es formen en disseny, art urbà i creativitat, amb reconegudes artistes i muralistes. Un programa que els obre portes al món professional, genera comunitat i sororitat, i visibilitza una realitat inclusiva i diversa.

Perquè l’art cura, transforma i connecta. L’art empodera, allibera i fa d’altaveu. L’art permet cocrear, col·laborar i compartir. Suma’t al poder de crear!

Més informació i inscripcions: paretsambanima@grupatra.org i/o 932 376 824

“Persianes amb ànima” és un programa realitzat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de Barcelona Activa, i compta amb la inestimable col·laboració de Montana Colors.

Més informació

Tríptic persianes amb ànima

Cartell persianes amb ànima

Notícia GRUP ATRA