Obrim places per als Respir de primavera!

20/03/2024

Aprofitant l’inici de la primavera i el bon temps oferim tres sortides de cap de setmana durant els mesos d’abril i maig, a Coma-Ruga, Girona i Calella de Mar.

12 al 14 d’abril – Coma-Ruga

Us proposem passar un cap de setmana a Coma-Ruga, un indret tranquil on podrem passejar per el seu passeig marítim, i fer un geladet en alguna de les seves terrasses. Coneixerem el riuet. La seva aigua neix en una surgència de roques calcàries del massís de Bonastre i descendeix a força profunditat per les falles que delimiten la fossa tectònica del Penedès, fins a arribar a Coma-ruga, on brolla espontàniament a la superfície.

També ens aproparem a Calafell. Aquest petit poble de pescadors compta amb boniques platges a la Costa Daurada, però també hi ha molt a veure a Calafell gràcies a la seva extensa història i al seu patrimoni cultural.

Visitarem La Ciutadella Ibèrica de Calafell, també coneguda com a poblat ibèric d’Alorda Park o de les Toixoneres, un jaciment arqueològic dels ibers cossetans, excavat des de fa poc més de 30 anys.

El diumenge podrem aprofitar per visitar el Museu de Pau Casals, un museu centrat en la vida i obra del músic, que es troba al passeig marítim de San Salvador, a Vendrell.

Allotjament: Alberg Santa María del Mar

Característiques de la sortida: Nivell d’activitat mitjà. El camí que separa l’estació de tren de l’alberg és d’ aproximadament 25 minuts.

Preu de la sortida: 105€

Reunió informativa: Dimecres 10 d’abril a les 16h. Lloc a concretar.

10-12 de maig – Girona, temps de flors!

Aquests dies Girona es vesteix de gala, ens trobem en plena festa de les FLORS. També podrem gaudir de les fires d’artesania que es situen al casc antic de la ciutat.

Anirem visitant les exposicions, cosa que ens permetrà veure els patis i jardins d’alguns habitatges, organismes i museus, així com alguns indrets d’interès que normalment no estan oberts al públic.

Aprofitarem per donar una ullada a alguns museus que obren les seves portes en el Temps de flors, i passejarem per els carrers de Girona gaudint d’aquest espectacle floral.

Allotjament: Alberg Cerví de Girona

Característiques de la sortida: Nivell d’activitat mitjà – alt. La temàtica de la sortida és la festa de les flors de Girona. Dedicarem el cap de setmana a recórrer la ciutat visitant les exposicions de flors, per tant haurem de caminar força! En aquestes dates Girona rep multitud de visitants, omplint-se els carrers de la ciutat de molta gent.

Preu de la sortida: 105€

Reunió informativa: Dimecres 08 de maig a les 16h. Lloc a concretar.

17-19 de maig Respir Dones! Calella de Mar. Platja i descans

Calella de mar està situat al maresme, a una hora de tren de Barcelona, un lloc fantàstic per anar a descansar i a gaudir del bon temps i d’uns dies de turisme i platja.

La part més interessant de la ciutat és sens dubte l’entorn de la plaça de la Vila, on a partir del segle XIV es celebrava el mercat que originà el posterior creixement urbà. Val la pena destacar els diversos casals gòtics, que conserven en gran part la seva estructura original i els elements decoratius del segle XV. Però també està ple de botiguetes per fer compres i terrasses on poder seure a prendre una orxata o un gelat ben fresquet! I a pocs minuts de l’Hotel tenim la platja!

I sobretot, el que farem serà gaudir de les comoditats del nostre conegut i fantàstic hotel President, que com molts sabeu te un bufet fabulós, i una piscina per poder-nos banyar i relaxar-nos!

Allotjament: HOTEL PRESIDENT

Característiques de la sortida: Nivell d’activitat baix. Una sortida perfecta per descansar, relaxar-se i gaudir de la platja i les comoditats del Hotel. El trajecte de l’estació a l’hotel el farem en taxi.

Preu de la sortida: 105€

Reunió informativa: Dimecres 15 de maig a les 16h. Lloc a concretar.

Més informació

Respir Coma-Ruga

Respir Girona

Respir Calella de Mar