Obrim inscripcions per dos Respir a Calella al juny!

25/04/2024

Aprofitant el bon temps i preparant els motors per l’estiu oferim dues sortides Respir a Calella de Mar, un indret fantàstic on gaudir del mar, dels seus carrers i si escau el primer bany de l’any.

Calella de Mar, platja i descans – del 31 de maig al 2 de juny i del 14 al 16 de juny

Calella de mar està situat al maresme, a una hora de tren de Barcelona, un lloc fantàstic per anar a descansar i a gaudir del bon temps i d’uns dies de turisme i platja.

La part més interessant de la ciutat és sens dubte l’entorn de la plaça de la Vila, on a partir del segle XIV es celebrava el mercat que originà el posterior creixement urbà. Val la pena destacar els diversos casals gòtics, que conserven en gran part la seva estructura original i els elements decoratius del segle XV. Però també està ple de botiguetes per fer compres i terrasses on poder seure a prendre una orxata o un gelat ben fresquet! I a pocs minuts de l’Hotel tenim la platja!

I sobretot, el que farem serà gaudir de les comoditats del nostre conegut i fantàstic hotel President, que com molts sabeu te un bufet fabulós, i una piscina per poder-nos banyar i relaxar-nos!

Allotjament: HOTEL PRESIDENT

Característiques de la sortida: Nivell d’activitat baix. Una sortida perfecta per descansar, relaxar-se i gaudir de la platja i les comoditats del Hotel. El trajecte de l’estació a l’hotel el farem en taxi.

Preu de la sortida: 105€

Reunió informativa:

  • Per la sortida del 31 de maig al 2 de juny la reunió serà dimecres 29 de maig a les 16h. Lloc a concretar.
  • Per la sortida del 14 al 16 de juny la reunió serà dimecres 12 de juny a les 16h. Lloc a concretar.

Més información

Respir Calella 31 de maig al 2 de juny

Respir Calella 14 de juny al 16 de juny