Nova edició del projecte comunitari Persianes amb Ànima

11/01/2023

El proper 19 de gener comença una nova edició de “Persianes amb Ànima”, un projecte comunitari del Grup ATRA de creació artística col·laborativa que promou la inclusió social i la inserció laboral de dones en situació de vulnerabilitat a través de l’art urbà.

Tres noves artistes participaran com a formadores d’aquesta segona edició, que a més comptarà amb mentories especialitzades realitzades per altres professionals del món de l’art.

El projecte es desenvoluparà en 3 grans blocs:

  1. Formació teòrica i pràctica: S’aprendrà, de la mà de diverses artistes, les diferents tècniques i eines que s’utilitzen en la restauració i pintura de persianes. Es posarà en pràctica els coneixements apresos i es faran sortides i activitats.
  2. Creació de xarxa i comunitat: Es crearan teixit social, generarem vincles i s’establiran col·laboracions i sinèrgies.
  3. Pintura de persianes: Es dissenyaran i pintaran les persianes de diversos negocis i locals del barri de Gràcia.

La formació teòrica i pràctica començarà el 19 de gener de 2023 i durarà fins al mes de juny. Es realitzarà tots el dijous de 16.15 h a 18.15 h al Servei Prelaboral Salut Mental Gràcia (C/ Tordera, 34, baixos).

Per a més informació i inscripcions: paretsambanima@grupatra.org i/o 93 237 68 24.