Natura és Cultura, una estada d’una setmana per realitzar tallers artístics en un entorn rural

29/03/2023

Natura és Cultura 2023 és un projecte destinat a entitats de salut mental de Catalunya, organitzat per la Fundació Setba i dirigit per l’artista Quim Moya, amb la col·laboració de l’enginyer forestal Ignasi Vilarasau i la psicòloga i ballarina, Maria Ribera.

Es tracta d’una estada d’una setmana per a persones que conviuen amb trastorns mentals, durant la qual s’hi realitzen tallers artístics en un entorn natural.

Hi podran participar totes les entitats de Catalunya que treballin per millorar la vida de les persones que conviuen amb trastorns mentals.

D’entre totes les entitats que s’ajustin als requisits de la convocatòria, es realitzarà un sorteig per escollir les dues entitats beneficiàries.

El projecte té la voluntat de contribuir a la integració social dels usuaris, fomentant les capacitats artístiques i facilitant el contacte amb la natura. També respon a la necessitat de donar un respir a les famílies i als mateixos usuaris.

L’estada es realitza a la residència d’artistes Cal Gras d’Avinyó, a la comarca del Bages. Tant l’allotjament com els àpats es fan en el mateix emplaçament. La Fundació Setba finança totes les despeses, inclòs el transport dels participants.

Podeu consultar les bases legals i requisits de participació en aquest enllaç.

El termini de la presentació és el 8/06/2023.