La gira “Salud mental y deporte” arriba a Barcelona

27/03/2024

El CaixaForum acull la projecció del documental “El viaje. La medalla de la salut mental”

El proper 8 d’abril, el CaixaForum de Barcelona acollirà la projecció del documental “El viaje. La medalla de la salut mental” a càrrec de la Fundación Blanca. Posteriorment hi tindrà lloc una taula rodona amb la participació de diverses personalitats del món de l’esport i la salut mental.

L’acte, que tindrà lloc entre les 18 i les 20h, comptarà amb la participació de Lola Fernández Ochoa, presidenta de la Fundació Blanca; Mercè Torrentallé, presidenta de SMC; Gemma Mengual, campiona olímpica de natació sincronitzada; Rafa Muñoz, olímpic i plusmarquista mundial de natació; Paula Fernández Ochoa, esportista i consultora d’alta competició; Joan Piñol, director general de Fundación Salud y Persona i José Luis Villa, director de projectes de recolzament a l’esportista de la Fundación Blanca.

La Fundación Blanca

La Fundación Blanca té la missió de recolzar i orientar els i les esportistes al llarg de la seva trajectòria, preparant-los per a una transició fluida i reeixida cap a la nova etapa. A més, treballen per generar consciència al món de l’esport i al seu entorn sobre els desafiaments que enfronten tant en la seva carrera esportiva com en finalitzar-la.

El món de la Fundació és en record a Blanca Fernández Ochoa, una de les esportistes més importants de la nostra història: la primera dona espanyola a aconseguir una medalla olímpica femenina per a Espanya en uns jocs olímpics i única en esquí alpí fins ara.

Inscripcions

L’acte és obert a tothom i gratuït, per inscriure-s’hi només cal omplir aquest formulari.