Jornades Salut Mental Ajuntament d’Alella – Compartint sentits comuns per al benestar emocional

17/10/2022

La segona edició de les Jornades de Salut Mental de l’Ajuntament d’Alella: Compartint sentits comuns per al benestar emocional se celebrarà durant els mesos de novembre i desembre.

Programa

Hi haurà dues taules rodones, la primera sobre Què necessitem per acompanyar adolescents?,  amb Susana Brignoni, Mark Dangerfield, Montserrat Dolz i Jorge Tió.

A la segona, Parlem sobre la soledat, l’aïllament i el suïcidi: com donar sentit comú a la salut mental, comptarem amb Carles Bonete, Roser Civit, Graciela Elosegui i Glòria Iniesta.

Durant els mesos de novembre i desembre també podràs participar en 8 activitats formatives i culturals. Totes les  propostes són gratuïtes excepte l’obra de Teatre de Bárbara Bañuelos que té un preu entre 9 i 12€.

Pots trobar més informació al díptic adjunt, i, en els següents enllaços pots fer la inscripció:

Jornades Compartint sentits comuns pel benestar emocional

 

Activitats:

Dilluns 7 de novembre – Cures per a professionals amb Jose Leal, Antonio Masegosa i Miriam Camps

Dijous 10 de novembre –  Cinefòrum Veus contra l’Estigma i col.loqui amb la directora Marta Espar

Dissabte 12 de novembre – Obra de teatre Mi padre no era un famoso escritor ruso | Selecció de localitat | Ajuntament d’Alella (koobin.cat)

Dimarts 15 de novembre – Seminari web Com acompanyem familiars i amics a persones amb malestar mental  i diagnòstic de transtorn mental?

Dimecres 16 de novembre – Cinefòrum Història potencial de Francesc Tosquelles, Catalunya i la por. Col.loqui amb ladirectora Mireia Sallarès

Dissabte 19 de Novembre – Taller adreçat a persones usuàries dels serveis de salut mental disseny del document de voluntats anticipades i pla de crisi: 

Divendres 25 de novembre – Podcast Com acompanyem adolescents amb malestar mental i diagnòstic de trastorn mental? (Spotify Alella Poble Cuidador)

Dijous 22 de desembre – Tertúlia La poesia i la literatura com a bàlsam al patiment mental amb la Joana Masó, la Princesa Inca i l’Edgar Vinyals

 

Més informació

enllaç amb més informació Díptic Jornades Salut Mental Ajuntament de Calella