Jornada sobre el protocol de prevenció, detecció i gestió de les situacions d’odi i discriminació, aplicat en l’àmbit de la seguretat privada

27/11/2023

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya organitza una Jornada sobre el Protocol per a la prevenció, la detecció i la gestió de situacions d’odi i discriminació en l’àmbit de la seguretat privada el proper dia 29 de novembre de 2023 a la sala d’actes del Departament d’Interior a les 10h.

La jornada pretén ser un espai on conèixer, amb dades i experiències, els motius que han impulsat la creació del Protocol que es va aprovar, publicar i presentar el passat juliol. Així mateix, al llarg de les sessions es compartiran dades i el coneixement adquirit en l’àmbit de les situacions d’odi i discriminació que van contribuir a pensar, dissenyar i executar aquesta eina.

Ivan Cano, responsable d’Incidència i Drets de Salut Mental Catalunya, participa a la jornada per explicar “Per què era necessari crear una eina que ajudi la seguretat privada a gestionar les situacions d’odi i discriminació?”.

Programa

Més informació

Inscripcions a la jornada