Jornada ambiental a Tarragona amb l’Associació Aurora i Decathlon

10/06/2021

L’Associació Aurora i Decathlon Tarragona organitzem aquesta jornada amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i la col·laboració de l’Agrupació Càmpings Tarragona Ciutat Càmping i el grup GATA.

Durem a terme les següents activitats (cada activitat té horaris i grups diferents):

Jornada de retirada d’espècies al·lòctones a la platja Llarga

Realitzarem una retirada d’espècies al·lòctones d’un tram del sistema dunar de la platja Llarga. Punt de trobada a la platja Llarga al costat del Càmping Las Palmeras a les 10.30h i a les 12h. Duració aproximada 1 hora i mitja.

Inscripcions: https://experienciadeportiva.decathlon.es/evento/unete-a-nuestro-voluntariado-ambiental-tarragona-id_8883?provincia=Tarragona_468

Excursió guiada al Bosc de la Marquesa i retirada de residus

Realitzarem una excursió guiada per un tram del litoral de Tarragona, des de la platja Llarga fins al Bosc de la Marquesa, amb l’objectiu de donar a conèixer els valors naturals. En alguns punts del recorregut retirarem els residus que trobem. Sortida a la platja Llarga al costat del Càmping Las Palmeras a les 10h i a les 11h. Duració aproximada 3 hores.

Inscripcions: https://experienciadeportiva.decathlon.es/evento/unete-a-nuestro-voluntariado-ambiental-tarragona-id_8884?provincia=Tarragona_468

Excursió guiada al Bosc de la Marquesa i taller de caixes niu

Farem una sortida pel Bosc de la Marquesa en la qual donarem a conèixer l’entorn i realitzarem un taller de caixes niu. Aquesta activitat servirà per conèixer què són exactament les caixes niu, quina és la seva funcionalitat i quin és el seu funcionament. Sortida a la platja Llarga al costat del Càmping Las Palmeras a les 11h. Duració aproximada 3 hores.

Inscripcions: https://experienciadeportiva.decathlon.es/evento/unete-a-nuestro-voluntariado-ambiental-tarragona-id_8885?provincia=Tarragona_468

Ens agradaria molt comptar amb la teva participació.

 Les persones que vulgueu participar heu d’inscriure-us a través dels anteriors enllaços.

 També hi haurà l’opció d’inscriure’s (en el cas que quedin places) el mateix dia de l’activitat.

S’aconsella portar gorra, crema solar, calçat adequat i aigua. Els organitzadors facilitarem el material per realitzar l’activitat. Els menors d’edat han de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.