Jornada “Abordatge del malestar emocional en joves i adolescents”

16/11/2023

La jornada comptarà amb l’experiència de tres testimonis d’adolescents i joves

L’Associació Salut Mental Barcelonès Nord i Ocell de Foc Barcelonès Nord 1 organitzen aquesta jornada el proper divendres 15 de desembre de 10 a 14h a la sala de conferències del Museu de Badalona. La jornada es dirigeix a professionals del sector social, educatiu i sanitari i a famílies de joves i adolescents. 

La jornada “Abordatge del malestar emocional en joves i adolescents” té per objectiu facilitar una mirada més completa i enriquidora sobre el malestar emocional juvenil.

Comptaran amb una ponència a càrrec del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes, que aportarà les eines necessàries per entendre aquest patiment, oferint estratègies per a la promoció i l’acompanyament en salut mental per a aquest col·lectiu concret. Tot seguit, les persones assistents podran conèixer el testimoni en primera persona de tres joves i adolescents, que ens permetran connectar amb històries reals de confrontació i superació del malestar emocional, així com amb l’experiència pràctica de professionals que estan portant a terme accions dirigides a joves del municipi, aportant una perspectiva única sobre reptes i triomfs experimentats al llarg del seu projecte.

Inscripcions

Podeu inscriure-us us a través de codi QR del document adjunt del cartell de la jornada.