IV Concurs Literari Les Paraules Parlen per Tu 2023

26/06/2023

Amb motiu de fomentar la creativitat, l’expressió escrita i l’apoderament en autoestima, autonomia i superació dels usuaris de la Salut Mental, es convoca el Quart Premi Literari del Servei de Salut Mental d’Adults de l’Alt Penedès, “Les Paraules Parlen per Tu”. En el que es convida a participar a tots els usuaris dels Serveis de Salut Mental de Catalunya.

Es proposen dues categories d’escriptura: literària i poètica. El tema literari és la Salut Mental i el de la poesia és lliure. Cada participant només podrà entregar una obra en cada categoria. Les obres han de ser originals, inèdites, no premiades en altres concursos i redactades en català. En l’opció literària l’extensió màxima dels textos serà de dues pàgines en lletra Arial 12 i interlineat doble. En la poètica l’extensió serà de 6-12 versos.

Els treballs s’hauran de lliurar abans del 18 de setembre 2023 al següent email: srcvilafranca.hsagratcor@hospitalarias.es amb l’assumpte de correu: Les Paraules Parlen per Tu 2023.

El resultat del jurat serà comunicat el 06/10/2023 en un acte que es celebrarà a Vilafranca del Penedès, en el Museu del Vi de Catalunya, el Vinseum, en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. S’inclourà un detall pels assistents junt amb un refrigeri de celebració. Es convoca l’acte a les 12h del migdia.

Més informació

enllaç amb més informacióBases Concurs literari 2023