El Cocarmi celebra el seu 25è aniversari

09/11/2023

Aquest 2023, el Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI) celebra el seu 25è Aniversari amb diferents activitats.

Sopar solidari 29 de novembre

El sopar tindrà lloc a l’hotel The Hoxton Poblenou, un espai accessible on hi trobareu espectacles de circ, animació i un walking dinner deliciós.

Aquest sopar és un acte que, més enllà de celebrar aquests 25 anys, reunits amb les persones que l’han fet possible, és de caràcter solidari. Per tant, tots els fons recaptats seran destinats a seguir treballant i defensant els drets de les persones amb discapacitat.

Posen a la vostra disposició el pàrquing de l’hotel Hoxton Poblenou per si voleu venir en cotxe. Si és el cas, aviseu responent al formulari més avall, doncs les places són limitades.

 

També posaran a la vostra disposició un codi de grup per reservar habitació a un hotel proper, situat a pocs metres de l’esdeveniment. En cas de que vulgueu pernoctar us podeu posar en contacte amb info@cocarmi.cat i us donaran tota la informació necessària. 

Pots inscriure’t en aquest enllaç: Culpass: Crea y participa en experiencias y eventos colaborativos.

Per a més informació, podeu contactar al correu info@cocarmi.cat o al telèfon 672 963 826.

Jornada de reflexió a Barcelona el 30 de novembre

L’últim dels esdeveniments de celebració dels 25 anys del Cocarmi serà a Barcelona, el dijous 30 de novembre de 2023 a l’espai Ca l’Alier, coincidint amb la setmana del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el 3 de desembre, i l’estan organitzant amb la col·laboració de l’Ajuntament i Diputació de Barcelona.

L’esdeveniment d’aquest 30 de novembre tindrà lloc pel matí, i consistirà en una benvinguda institucional, seguida d’una ponència inaugural per Gregorio Saravia, delegat del CERMI Estatal pels Drets Humans i la Convenció de la ONU de la Discapacitat, donant pas a dues taules rodones al voltant de temàtiques transversals de la discapacitat: una primera sobre ciutats accessibles i sostenibles, moderada per Enrique Rovira-Beleta, professor de la UIC i arquitecte amb discapacitat, i una segona sobre les fites i reptes del sector en aquests 25 anys d’activitat, moderada per Raimon Jané, Professor de la UPC, President d’ACAPPS i membre fundador de COCARMI.

Durant aquesta jornada es disposarà, per cortesia de l’Ajuntament de Barcelona, d’una pausa café a mig matí. 

L’activitat és gratuïta però l’aforament limitat. No us quedeu sense entrada i reserveu la plaça inscrivint-vos ara en aquest enllaç: Culpass: Crea y participa en experiencias y eventos colaborativos.

Per a més informació, podeu contactar al correu info@cocarmi.cat o al telèfon 672 963 826.