Curs online gratuït “Atención integral a mujeres víctimas de violencia de género que sufren problemas de salud mental”

18/01/2024

L’Associació Columbares amb el suport del Muinisterio de Igualdad i amb la col·laboració de la Universidad de Murcia organitza el curs gratuït “Atención integral a mujeres víctimas de violencia de género que sufren problemas de salud mental” que s’imparteix en temps real a través d’una plataforma multimèdia i interactiva.

Els objectius del cus són: 

• Afavorir la formació i capacitació d’operadors jurídics, forces i cossos de seguretat de l’Estat, altres empleats públics i professionals del tercer sector en matèria de sensibilització, prevenció i intervenció en violència de gènere.
• Oferir formació i sensibilització per a l’abordatge dels problemes de salut mental derivats de l’exposició continuada a la violència de gènere.
• Oferir formació i sensibilització sobre la vulnerabilitat a la violència de gènere en dones amb trastorns de salut mental.
• Proporcionar estratègies e cacis per a abordar les intervencions amb usuàries que amb problemes de salut mental derivats de la situació de violència de gènere.

Es dirigeix a:

Professionals del sector públic, privat i social: Treball Social, Educació Social, Salut, Dret, Cossos i Forces de Seguretat i de l’Estat, Psicologia, etc., que atenen dones víctimes o en risc de sofrir violència de gènere i desenvolupin la seva ocupació en l’Estat Espanyol.

Dates i horaris:

Dies 26 i 27 de gener i 2 i 3 de febrer de 2024.
De 09.00 a 14.30 hores. Curs en línia.

Inscripcions en aquest enllaç.

Més informació

Programa del curs