Cloenda de la Lliga Esport i Salut de futbol sala a Sabadell

17/05/2022

La Federació Salut Mental Catalunya i el Club Social La Xamba organitzen el 28 de maig al matí la competició que tanca la temporada de futbol al Complex Esportiu Municipal Sabadell Sud.

La 14a edició de la Lliga Esport i Salut de futbol sala celebra la seva Cloenda el proper dissabte 28 de maig al matí al Complex Esportiu Municipal Sabadell Sud. L’acte éstà organitzat per la Federació Salut Mental Catalunya i el Club Social La Xamba de Sabadell, i reunirà un total de 13 equips i prop de 150 participants. Es tracta de la primera Cloenda que es fa des de la de l’any 2019, després de les restriccions per la pandèmia.

De fet, la Lliga Esport i Salut es va haver d’interrompre al març del 2019, amb l’inici de la pandèmia per la Covid-19, que no va permetre tampoc disputar la competició a la temporada 2019-20. No ha estat fins a la Lliga 2020-21 que els equips han pogut tornar a practicar el futbol sala, per la qual cosa ens fa molta il·lusió recuperar la Cloenda del 28 de maig.

La trobada de Sabadell.a, a més de servir per disputar la Cloenda i entregar els trofeus als equips i jugadors destacats, fa de tancament de la temporada de la Lliga, en la que han participat 13 equips i prop de 200 jugadors i jugadores. La competició és possible gràcies a la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol i la Fundació Catalana de Futbol, i el seu suport en les tasques d’arbitratge dels partits.

La Lliga de futbol, en el marc del programa Esport i Salut, compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, Esport Inclou i la Diputació de Barcelona.