L’Associació Alba celebra 10 anys de música per la inclusió amb el Festival “Sardines & Marinada”

28/06/2022

Els propers dijous 7, 14 i 21 de juliol es tornarà a celebrar el festival a Tàrrega després de dos anys d’aturada per la pandèmia

Després de 10 anys i de 2 d’aturada a causa de la Covid-19, l’Associació Alba recupera aquesta iniciativa musical, solidària i inclusiva durant els dijous del mes de juliol a Tàrrega. El festival està autogestionat pel voluntariat de l’entitat, molts d’ells professionals o persones usuàries i famílies d’Alba, que participen en diferents tasques organitzatives del festival (preparar el sopar, muntar taules i cadires, servir darrere la barra, escollir els grups…). Els beneficis del sopar i la barra es destinaran a projectes socials de l’entitat.

Grups com The Ruralites, La Troupe i Pink Goats o Djs com Dirty Brown, DJ Bluetonic i PD Verrizé seran els encarregats d’amenitzar la festa en un festival que s’ha consolidat com una de les propostes musicals i festives més autèntiques de l’estiu, creant un espai inclusiu i familiar als jardins de l’entitat.

Una programació musical amb molt de reggae, rock i molta festa!

Les portes  i la barra s’obren a les 20h, els sopars comencen a servir a les 21h i els concerts s’inicien a les 22h.

De cara al sopar, es podrà accedir al recinte per gaudir del sopar, que serà un menú de 12 euros i de 9 en el cas dels i les més petites.

Dijous 7 de juliol

  • Tret de sortida al festival amb la participació humorística del Pati Podcast
  • Concert amb Bellpuig The Ruralities amb versions de clàssics del Reggae i del Rock
  • Dirty Brown, 3 amics units pels ritmes salvatges i calents que ofereixen un recorregut per la música en format vinil, sense vergonya ni filtres.

Dijous 14 de juliol

  • La Troupe, grup nascut enmig de la pandèmia amb orígens catalans i balears animarà la nit amb cúmbia, vals, ranxera i reggea.
  • Tancament de la nit amb DJ Bluetonic amb clàssics de tots els temps.

Dijous 21 de juliol

  • Pink Goats cantarà les millors versions i els èxits del rock existents.
  • PD Verrizé farà un recorregut musical des dels anys 80 i fins l’actualitat.

Reserva la teva assistència omplint el formulari d’inscripcions al web de l’Associació Alba.