4 noves sortides Respir a l’estiu

03/06/2024

Per aquesta temporada d’estiu hem organitzat 3  sortides llargues de 4 nits i 5 dies, dues sortides durant el mes de juliol a Llançà i Tarragona i una sortida a Banyoles al mes d’agost.

Per finalizar, al mes de setembre hem organitzat  1 sortida de cap de setmana a Calella de Mar.

Sortida Llançà: Platja i turisme a la Costa Brava –   8 al 12 de juliol

Entre el mar i la muntanya, a la Costa Brava, hi trobem Llançà un bonic indret a tocar de la Frontera amb França.
Durant aquests dies podrem gaudir d’uns dies estiuencs de platja i tranquil·litat, cabussant-nos a les seves platges, passejant pel casc antic, i visitant diferents pobles veïns que com Llança, tenen uns paisatges de postal, plens de casetes pescadores blanques a tocar del port.
Ens allotjarem a l’Alberg Costa Brava, un lloc tranquil i meravellós on descansar i gaudir de les vacances fent una migdiada a les hamaques del jardí, o gaudint d’un sopar a l’aire lliure.

Allotjament: Alberg Costa Brava, al costat de l’estació de tren.
Característiques de la sortida: Nivell d’activitat mitjà, recomanada per a les persones a les quals els agradi la platja i caminar. (Recordeu que les patges de la Costa Brava són platges amb pedres)
Preu de la sortida: 240€
Reunió informativa: Dimecres 03 de juliol a les 16h. Lloc a concretar.

Sortida Tarragona: Platges tranquil·les, ciutats antigues i Altafulla –   22 al 26 de juliol

Marxem cap a Tarragona, la ciutat més coneguda de la Costa Daurada, amb platges d’aigües càlides, i amb molta tradició històrica i un patrimoni artístic i cultural espectacular!
Podrem fer-nos un bany a la platja de la Rabassada, on gaudirem de les seves aigües calmades i de la facilitat de poder entrar i sortir de l’aigua sense dificultat, ja que es tracta d’una platja planera.
Aprofitarem per visitar els llocs més emblemàtics de la ciutat, com el circ romà, la catedral o l’amfiteatre, i passejar pels carrers del casc antic, plens de màgia i història. Passarem un dia sencer a Altafulla.

Allotjament: Residència Universitària Sant Jordi ( Av.Lluís Companys, 5).
Característiques de la sortida: Nivell d’activitat mitjà. En aquesta sortida farem molts trajectes en transport públic, tot i que caldrà caminar per poder veure la ciutat. Passarem un dia sencer a Altafulla.
Preu de la sortida: 240€
Reunió informativa: Dimecres 17 de juliol a les 16:00h. Lloc a concretar.

Sortida Banyoles: Estany, natura i tranquil·litat!  – 5 al 9 d’agost

Marxem cap a Banyoles, la capital de la comarca del Pla de l’Estany, on hi ha l’estany més gran de Catalunya. Aquest és l’origen i principal signe d’identitat de la ciutat de Banyoles, ubicada en la seva riba oriental. L’Estany i la seva conca lacustre són considerats com el conjunt càrstic més extens de la Península Ibèrica i un sistema ambiental de notable valor.
Podem visitar el museu de Banyoles, situat a l’edifici de la Pia Almoina, un palau gòtic del segle XIV, que posseeix la col·lecció de materials paleolítics més important de Catalunya.
També podem fer un tomb en vaixell pel llac, o una volteta pels carrers de Banyoles sobre el tren Pinxo. I per descomptat, banyar-nos al llac mentre prenem alguna cosa a la terrassa que hi ha a la seva vora.
Un dia ens podem apropar a Besalú, una vila que desprèn aire medieval de gran valor arquitectònic.
I per la nit, podrem sortir a prendre alguna cosa a la Plaça Major, amb molt d’ambient ja que als voltants de les festes de la Mare de Deu d’Agost hi podem trobar música en directe i un munt de terrassetes a la fresca!

Allotjament: Alberg de Banyoles
Característiques de la sortida: Nivell d’activitat mitjà. Sortida per gaudir de la tranquil·litat i el bonic indret natural.
Preu de la sortida: 240€
Reunió informativa: Dimecres 31 de juliol a les 16:00h. Lloc a concretar.

Sortida a Calella de Mar – 13 al 15 de setembre

Calella de mar està situat al maresme, a una hora de tren de Barcelona, un lloc fantàstic per anar a descansar i a gaudir del bon temps i d’uns dies de turisme i platja.
La part més interessant de la ciutat és sens dubte l’entorn de la plaça de la Vila, on a partir del segle XIV es celebrava el mercat que originà el posterior creixement urbà. Val la pena destacar els diversos casals gòtics, que conserven en gran part la seva estructura original i els elements decoratius del segle XV. Però també està ple de botiguetes per fer compres i terrasses on poder seure a prendre una orxata o un gelat ben fresquet! I a pocs minuts de l’Hotel tenim la platja!
I sobretot, el que farem serà gaudir de les comoditats del nostre conegut i fantàstic hotel President, que com molts sabeu te un bufet fabulós, i una piscina per poder-nos banyar i relaxar-nos!

Allotjament: HOTEL PRESIDENT
Característiques de la sortida: Nivell d’activitat baix. Una sortida perfecta per descansar, relaxar-se i gaudir de la platja i les comoditats del Hotel. El trajecte de l’estació a l’hotel el farem en taxi.
Preu de la sortida: 105€
Reunió informativa: Dimarts 10 de setembre a les 16h. Lloc a concretar.