25 anys treballant per la salut mental a Catalunya

14/06/2021
Estem d’aniversari i ho volem celebrar amb totes les persones que heu format part de la nostra història. Ho farem el proper dimarts 5 d’octubre a la tarda en un acte que servirà també per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental.

“Salut mental en un món desigual”

Aquest serà el lema de la nostra celebració del Dia Mundial al 2021, un any que ha tornat a estar marcat per la pandèmia i els seus efectes en el nostre benestar emocional.

1996, comença la nostra història

La celebració dels 25 anys es farà al CaixaForum Barcelona (Avinguda Francesc Ferrer i Guardia, 6-8, 08038, Barcelona) amb les limitacions d’aforament per la pandèmia. L’assistència només es farà per invitació personal i tothom podrà seguir la retransmissió per streaming a través del nostre canal de Youtube.

L’acte estarà conduït pel comunicador Òscar Dalmau i comptarà amb l’actuació de la ballarina Laura Mestres de Ca La Vidala. Agraïm la seva col·laboració, com també als voluntaris de l’Associació Salut Mental Barcelonès Nord, a la Fundació “la Caixa”, a la Diputació de Barcelona i a Clementina.

enllaç amb més informació Consulteu el programa i la resta d’informació de l’acte en aquest enllaç.