Acomiadem Josep Segarra, president durant 12 anys de Salut Mental Ponent

02/05/2023

Ahir 1 de maig vam acomiadar amb tristesa en Josep Segarra a la Parròquia de Sant Ignasi de Loiola de Lleida. Mercè Torrentallé i Eva Barta, presidenta i vicepresidenta 2a de Salut Mental Catalunya respectivament; Josep Lavin, president de la Coordinadora d’entitats de les Terres de Lleida, Maria Ribó, actual presidenta de Salut Mental Ponent, amb socis, familiars i amics de l’entitat i personalitat de les comarques de Lleida han estat presents en el seu darrer comiat.

Segarra fou president de Salut Mental Ponent durant 12 anys, del 2002 al 2013, any en què Eva Barta va assumir la presidència de l’entitat. Fou un home conciliador, bondadós i pacient que va lluitar fermament per allò que creia just: que les persones amb trastorn mental i les seves famílies fossin ateses i acompanyades adequadament. Durant el seu mandat va impulsar la creació del Club Social La Brúixola. També formà part també de la junta de la Federació Salut Mental Catalunya.

En la imatge se’l veu recollint la Placa de la Paeria a la Solidaritat al maig de 2018, juntament amb Eva Barta, qui llavors ja era presidenta de Salut Mental Ponent.