3a edició del Postgrau en Salut Mental Col·lectiva

02/06/2016

El Postgrau de Salut Mental Col·lectiva és una proposta d’aprenentatge participativa i interactiva que fusiona constantment la teoria i la pràctica; les classes magistrals, les sessions d’anàlisi grupal i els tallers d’experiència directa. És una formació la perspectiva sobre la salut se centra en les persones, les seves afliccions i itineraris vitals. Col·loca l’eix en la necessitat de generar instàncies i dispositius de construcció col·lectiva, compartida i participativa; processos de suport per a la promoció de l’autonomia i l’acompanyament a la vida quotidiana per a persones amb problemes de salut mental i diversitat funcional.

El Postgrau es realitza a Barcelona i es proposa en si com una experiència que brinda l’oportunitat de repensar i potenciar el nostre camp de saber sobre la salut mental i la diversitat funcional. És al mateix temps, una ocasió inigualable per entrar en contacte amb pràctiques i projectes que s’estan desenvolupant en l’avantguarda nacional i internacional en aquests àmbits.

El Postgrau és coordinat des de la Universitat Rovira i Virgili i la Fundació Congres Català de Salut Mental amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat i l’Associació S.C. Ràdio Nikosia. Compta amb el suport dels Col·legis Professionals vinculats, la Federació Salut Mental Catalunya, ADEMM, Saraü, la Federació Veus, Activament i la Cooperativa Aixec.

L’equip docent està format per professionals de primer nivell vinculats al camp de la Salut Mental i la Diversitat Funcional. Professionals que al seu torn provenen de l’àmbit de la psicologia, l’antropologia, la psiquiatria, el treball social, el teatre, les arts plàstiques i la infermeria però que de diferents formes conflueixen en la necessitat de pensar les pràctiques des d’una perspectiva transdisciplinar i col·lectiva .

Inscripcions:  http://bit.ly/1SQLjHn

Nota: El curs acompleix els requisits per ser bonificat a través de la Fundació Tripartita.

Per a més informació:

http://www.fundacio.urv.cat/media/upload/arxius/pdf_cursos/EPSAMECS-M2-2016-3-CAT.pdf