Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

AMMFEINA SMC forma part del comitè científic del 1r Congrés de la Mediterrània de Treball amb Suport

inclusivers

L’Asociación Española de Empleo con APOYO (AESE) i AURA Fundació han creat un comitè científic per dissenyar els continguts del que serà el primer congrés de la Mediterrània de Treball Amb Suport (TAS), co-organitzat per ambdues entitat. El grup està integrat per diverses organitzacions i actors de l’àmbit de la inclusió laboral, la discapacitat intel·lectual i la salut mental, entre elles AMMFEINA SMC, que hi serà present a través del seu president i el seu coordinador, Francisco Villegas i Leandro Tacons, respectivament.

La cita, que tindrà lloc els propers 11, 12 i 13 de novembre al PortAventura Convention Centre de Tarragona, té la voluntat de generar networking i esdevenir un espai d’anàlisi i discussió i gerari sinèrgies entre tots aquells agents implicats en la inclusió laboral de persones amb un problema de salut mental i persones amb discapacitat intel·lectual.

Les funcions del Comitè Científic seran principalment avaluar les diferents propostes i continguts susceptibles de tractar-se en un fòrum que no només vol donar a conèixer bones experiències de l’àmbit nacional, sinó que ressegueix el Mediterrani en la seva globalitat per portar pràctiques emergents de països com Israel, Marroc o Turquia.

Un dels objectius d’aquest fòrum és proposar línies de treball futur que permeten apropar diferents mons, el científic, el professional i el de les persones, per arribar a una societat més inclusiva i més equitativa.