Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Ajornada la 22a edició del Premi Art Brut Agustí de Semir & Conxa Millán

artbrut2020

Ajornament amb motiu de les recomanacions per la crisi del coronavirus. La nova convocatòria està prevista pel novembre del 2020.  Us anirem informant

Des de fa més de vint anys, en concret des de 1998, la Fundació SM CPB Dr. Fabregas va establir el “Premi a la creativitat artística Agustí de Semir-Conxa Millán” adreçat a usuaris de serveis de salut mental, com un modest homenatge al Sr. Agustí de Semir pel seu paper com a diputat president de la Comissió informativa de Sanitat i Assumptes Socials de la Diputació de Barcelona qui, al 1981, endega el “Pla d’Assistencia Psiquiatrica” de la Diputació de Barcelona, fixant les bases del model comunitari.

També recordar el Dr. Josep Fabregas, fundador i president aleshores de la Fundació de Salut Mental CPB i impulsor des de l’origen d’aquest premi amb l’objectiu primordial de millorar l’atenció a les persones i estimular la participació activa en el seu propi procés de recuperació.

Des de l’any 2013, el premi es denomina Premi d’Art Brut “Agustí de Semir & Conxa Millán” i esta coorganitzat per la Fundació Salut Mental CPB Dr. Fabregas, Sant Pere Claver Fundació Serveis Socials i la Federació Salut Mental Catalunya.

Enguany, el tema del concurs és “Viatge“, un concepte que evocar multitud de idees, tal com es recull en les bases del concurs. Les podeu consultar, així com la manera de participar i enviar les vostres propostes en aquest enllaç:

Premi Art Brut 2020

viatge