Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Pels drets socials i civils: rebutgem la sentència del procés

rebuigsentencia

Des de la Federació Salut Mental Catalunya, com a organització que agrupa entitats compromeses amb la defensa dels drets socials i civils de totes les persones, rebutgem i condemnem la sentència dictada pel Tribunal Suprem pel procés i lamentem la judicialització d’un conflicte polític sense donar peu a la negociació i el diàleg.

A més, considerem desproporcionades i injustes les penes de presó dictaminades als líders polítics i socials del procés, que ja porten dos anys en presó preventiva, i que entre els 9 sumen penes de quasi 100 anys.

Demanem el retorn a la normalitat democràtica i un compromís per trobar solucions polítiques sense violència ni repressió.